Bespaar tot wel 40% als u voor 10.12.2023 koopt en zeg vaarwel tegen irritant zweet!

Niet-goed-geld-terug garantie voor december aankopen vanaf 25 december.
KLIK EN ONTVANG UW KORTING

Het antwoord is een overduidelijke JA! Elk apparaat heeft klinische testen doorstaan onder het toezicht van ervaren doktoren en is een gecertificeerd medisch hulpmiddel. Electro Antiperspirants zijn compleet veilig, dit is maar een van de redenen dat ze door meet dan 130.000 mensen wereldwijd gebruikt worden.

Wij bieden 2 jaar garantie op alle Electro Antiperspirant apparaten, (de garantie geldt niet voor verbruiksgoederen). Gedurende deze periode worden de apparaten gratis onderhouden in het geval dat er iets aan kapot gaat. Maar 0.5% van de apparaten gaan kapot dus is de kans klein dat dit nodig gaat zijn. Is het toch nodig? – Geen probleem!

Ga door met de behandeling. Het feit dat u nogsteeds zweet betekent niet dat het geen werking heeft. Het zweten stopt snel in een groot deel van de gevallen. Hiermee wordt bedoeld dat u van de een op de andere dag ineens nietmeer zweet gedurende uw behandeling. Het is echter wel belangrijk om de behandelingen uit te voeren volgens de gebruiksaanwijzingen tot het zweten stopt.

Ga zeker door met de behandeling. Dit gebeurt bij ongeveer 10% van de gevallen. Voordat het zweten stopt, is er soms een kleine toename van het zweten. Dit zou erop kunnen wijzen dat u binnenkort uw doel zult bereiken. Ga gewoon door met de behandelingen zoals deze in de gebruiksaanwijzingen aangegeven worden.

Gebruik de Electro Antiperspirant volgens de gebruiksaanwijzingen in het begin van de behandeling. Hierin staat dat u 12 behandelingen uitvoert in 28 dagen. U zult stoppen met zweten binnen deze behandelingen. Zodra dit gebeurt, stopt u met het behandelen. Hierna doet u alleen als het zweten terugkomt nog 3-4 behandelingen. Voor meer informatie zie: onderhoudstherapie.

U heeft gelijk dat op een normale manier zweten gezond voor u is. Wij hebben het hier alleen over buitensporig zweten, wanneer u doorweekt bent zelfs als u compleet rustig bent. Op zo’n manier zweten is zeker niet gezond. Doktoren noemen dit hyperhidrose en dat moet aangepakt worden. Als de hyperhidrose weg is bent u gezonder dan voorheen. Vergeet natuurlijk ook niet de psychologische voordelen die het behandelen heeft.

Nee. U moet gewoon het goede apparaat kiezen. Gedurende de ontwikkeling van onze Electro Antiperspirant zijn meerdere frequenties van elektrische stroom getest en is er gekeken naar wat het beste was voor het menselijk lichaam. De Electro Antiperspirant Sensitive, Sensitive PRO en de best gepulseerde Electro Antiperspirant ELITE zijn ontwikkeld voor de gevoeligere mensen.

Het apparaat is waarschijnlijk niet kapot. Tenzij u ledematen in de watercontainers of adapters hebt die aan het lichaam zijn bevestigd, zal de waarde op het apparaat altijd 0. zijn. U moet uw ledematen in de watercontainers hebben of adapters op het lichaam hebben bevestigd, en dan pas gaat de waarde omhoog.

Zeker. Alle Electro Antiperspirants zijn ontwikkeld zodat je de kracht van de behandelingen in kan stellen zodat het nooit als meer dan een lichte tinteling aanvoelt. U hoeft geen hoge waardes te gebruiken.

Ga alstublieft niet door met de behandelingen op dit moment. U zit nu in de zogeheten onderhoudsfase. Doe 3-4 behandelingen als de symptomen terug beginnen te komen. Dit zal u dan weer voor een langere periode drooghouden.

Ons doel zal altijd zijn om elke klant die ons de kans geeft, te helpen. We maken deze plannen volledig gratis voor klanten die vinden dat de behandelresultaten niet zo goed zijn als ze hadden verwacht. Persoonlijke plannen kunnen direct na het voltooien van het plan uit de gebruiksaanwijzing worden gemaakt. Wanneer de gebruiker al ervaring heeft met de behandeling, kunnen we beter samenwerken voor het best mogelijke resultaat.

Beide stroomsoorten zijn zeer effectief. De gepulseerde stroom apparaten zorgen ervoor dat zelfs mensen met een gevoeligere huid geen nare gevoelens zullen hebben tijdens de behandelingen. Gelijkstroom is meer effectief dan gepulseerde stroom, maar gepulseerd is beter voor mensen met een gevoelige huid. Met beide soorten stroom valt hyperhidrose te behandelen.

De Amerikaanse National Library of Medicine zegt; "Hyperhidrose is een gezondheidstoestand waarbij een persoon buitensporig en onvoorspelbaar zweet. Mensen die lijden aan hyperhidrose zweten zelfs als ze het koud hebben of ontspannen zijn."

Hyperhidrose kan een rampzalig effect hebben op de emoties van de persoon die er last van heeft. Degenen die er last van hebben beschrijven vaak een verslechtering van hun gevoel van welzijn en van hun levenslust. Mensen met hyperhidrose die zich bewust worden van hun toestand, proberen vaak instinctief hun levensstijl aan te passen aan hyperhidrose. In de overgrote meerderheid van de gevallen gaat het om het vermijden van sociale activiteiten of het vermijden van hun loopbaanontwikkeling. Het gebeurt vaak dat een persoon die lijdt aan overmatig zweten dingen doet die onbegrijpelijk kunnen zijn voor anderen die de reden niet weten.

Het goede nieuws is dat, dankzij Electro Antiperspiranten, hyperhidrose zeer snel, en vooral veilig, kan worden behandeld. Als u ons een kans geeft en een van de Electro Antiperspirant-apparaten koopt, doen we ons best u te helpen om voor eens en altijd van uw hyperhidrose af te komen.

Tapwater iontoforese, in het Engels, afgekort als TWI, kortom, is het gebruik van een onschadelijke hoeveelheid elektriciteit en water, waaruit het lichaam ionen krijgt. Deze methode wordt al decennialang gebruikt tegen hyperhidrose en er zijn geen langetermijnbijwerkingen aangetoond. Er is aangetoond dat iontoforese of TWI de zweetklierkanalen blokkeert, waardoor de symptomen van hyperhidrose / overmatig zweten aanzienlijk worden verminderd of volledig worden gestopt. Ze verschijnen meestal als aanhoudende zweethanden, zweetvoeten en het zeer krachtig zweten van de oksels. Het feit dat iontoforese een zeer effectieve methode is om overmatig zweten te behandelen, is bewezen door Electro Antiperspirant, die wereldwijd al meer dan 130.000 mensen hebben geholpen.

De effecten van de behandeling duren enkele weken of maanden, dus ze zijn niet permanent, maar ze gaan wel lang mee. Het huidige record voor de behandeling van overmatig zweten met Electro Antiperspirant is 11 maanden zonder te zweten! Zweten komt langzaam terug, zodat u voldoende tijd hebt om onderhoudstherapieën uit te voeren om de effecten voor een zeer lange tijd te verlengen. U vindt een voorbeeld van het uitvoeren van onderhoudstherapieën HIER.

Zodra het zweten begint terug te keren en je je eraan begint te storen, doe dan 4 therapieën in 4 dagen (noteer de datum van de laatste behandeling), je stopt dan met zweten en voor verder onderhoud doe je slechts 3 therapieën in 3 dagen (nogmaals, noteer de datum van de laatste behandeling). Het zweten zal dan weer verdwijnen. Als het eenmaal weer terugkeert, voer dan in 2 dagen slechts 2 therapieën uit (opnieuw de datum van de laatste behandeling noteren). Vergelijk vervolgens hoe lang het onderhoud voor u heeft geduurd bij 4, 3 en 2 therapieën en kies wat het beste voor u is. Ga dan verder met het aantal onderhoudstherapieën dat bij u past.

Waarschuwing: gebruik tijdens het onderhoud altijd hetzelfde of een hoger vermogen (mA,) dat in de startfase van uw behandeling hielp. Voer de therapie altijd uit op hetzelfde of een hoger vermogensniveau dan de vorige, nooit op een lager vermogensniveau. Dit heeft namelijk een negatieve invloed op de werkzaamheid. (Meestal 5-20-5-20-5-7-8 mA negatief, 10-12-15-18-18-18 mA positief), hetzelfde geldt voor veranderingen tijdens de therapie en bij het veranderen van polariteit. Stel het vermogensniveau in en houdt het daar tot het einde van de therapie. Dit geld voor zowel polariteit 1 als voor polariteit 2. Dit zal helpen je zweten snel en langdurig te verhelpen.

Iontoforese (TWI) heeft als technologie de volgende tegenstrijdigheden. U moet iontoforese niet gebruiken als één van de volgende dingen bij uw van toepassing zijn of uw dokter zegt dat dit beter niet kan.

 • Als u een pacemaker heeft;
 • Als u ICD heeft (Implanteerbare cardioverter / defibrillator);
 • Wanneer u zwanger bent;
 • U een intra-uterus apparaat heeft wat metaal bevat;
 • Metalen implantaten op een te behandelen gebied;
 • Grote gebieden met een beschadigde huid of een blessure die niet met vaseline bedekt kan worden;
 • Hand of voet problemen;
 • Potentieel kwaadaardige laesies, huiduitslag, acute lokale infecties of gezwollen, gebroken of ontstoken delen;
 • Een lichaamsdeel met minder gevoel;
 • Stroom gebruikt bij de borst of hersenen;
 • Mensen met hartklachten of epilepsie;

Elk redelijk persoon zal deze vraag stellen voor het kopen en wij zijn blij deze vraag voor u te mogen beantwoorden.

 1. Ten eerste, de werkzaamheid. Veel producenten van soortgelijke producten hebben wel iets over de werkzaamheid op hun website staan, maar dit is vaak heel weinig, of er staat helemaal niks over. Ze proberen uw dan te overtuigen met een laag prijskaartje en veronderstellen dan dat iontoforese hetzelfde is als zomaar wat elektriciteit in een lichaamsdeel te laten stromen. Electro Antiperspirants zijn anders, u kunt op onze website de klinische tests vinden die gedaan zijn door echte doktoren die u kunt bellen of opzoeken op google. U vindt ook een video van een presentatie van de tests waarin de Electro Antiperspirant 100% van de deelnemers geholpen heeft. Alle doktoren waren zeer positief over het product en vonden allemaal dat Electro Antiperspirants iedereen goed geholpen had, zonder problemen door het gebruik.

  Een dergelijke doeltreffendheid zou nooit zijn bereikt als we zelf niet aan overmatig transpireren zouden lijden en als we niet meegewerkt hadden aan de constante verbetering van Electro Antiperspirant bij tienduizenden van onze klanten en veel artsen over de hele wereld. Elke Electro Antiperspirant werd meerdere jaren getest voordat deze op de markt werd gebracht. Dat komt simpelweg omdat we geen beloftes willen verkopen, maar echte oplossingen. Geef ons een kans om je te helpen, dit is onze prioriteit.

 2. Een hele lange werking. Wilt u maar een paar dagen van uw hyperhidrose af zijn of een paar weken/maanden? De beste prestatie die we tot nu toe hebben geleverd is 11 maanden!
 3. We beschikken over de modernste apparatuur. Met elke Electro Antiperspirant kunt u er zeker van zijn dat u een eersteklas product bezit dat recent is ontwikkeld. Niet zomaar een apparaat dat elektriciteit in u vrijgeeft. We verbeteren onze apparaten voortdurend in samenwerking met artsen en onze klanten, zodat u er zeker van kunt zijn dat u keuze, de goede is.

  De Electro Antiperspirant® ELITE is momenteel het enige apparaat ter wereld dat een volledig aanpasbare GEPULSEERDE-stroom gebruikt op tien niveaus (u gebruikt de hoge efficiëntie van de klassieke gelijkstroom samen met de gepulseerde stroom). Daarom stelt u het apparaat altijd op uw maat in en voelt u zich tijdens de behandeling niet ongemakkelijk. Volledig bruikbaar 35mA vermogen wordt nergens anders aangeboden.

 4. We hebben de sterkste apparaten. Voor krachtig zweten heeft u een even krachtig apparaat nodig. Wij bieden 's werelds sterkste iontoforetische apparaat, de Electro Antiperspirant ELITE, met een volledig bruikbare 35mA aan vermogen. We bieden ook de krachtigste batterijgevoede Electro Antiperspirant met 30 mA vermogen. Nergens anders kunt u apparaten kopen die zo krachtig zijn als de Electro Antiperspirant.

 5. Wij gebruiken veel beschermende technologieën. Elke Electro Antiperspirant bevat veel beschermende technologieën die uw veiligheid tijdens de therapie bewaken. Bovendien zijn de Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant ELITE en de Electro Antiperspirant Sensitive PRO de enige op de markt die beschermende technologie bevatten die elektrische schokken voorkomt, zelfs als u uw hand of voet uit het water haalt of de adapter loskoppelt van het lichaam. Geen elektrische schokken, alleen echte hulp bij overmatig zweten.

Als u niet weet welk apparaat u moet kiezen, hebben we een eenvoudige handleiding voor u opgesteld waarin u kunt aangeven welke lichaamsdelen zweten (welke gebieden u wilt gebruiken) samen met een paar andere dingen. Het systeem zal dan het apparaat kiezen dat u de beste resultaten zal opleveren. Zie: Welk apparaat moet ik kiezen?

Alle Electro Antiperspirants kunnen u van elke vorm van zweten bevrijden (inclusief zweten veroorzaakt door stress). Echter, elk werkt het beste met verschillende lichaamsdelen. Sommige zijn beter voor een gevoeligere- of vrouwelijke huid, en sommige kunnen het sterk zweten van mannelijke voeten het best behandelen. Door het invullen van de handleiding zult u ontdekken welk apparaat het meest geschikt is voor u.

De Europese Unie certificeren alleen veilig medisch apparatuur dat echt werking heeft. U kunt vele fabrikanten van verschillende apparaten op het internet vinden die nog geen certificering hebben ondergaan (zelfs in de landen waar ze zijn geproduceerd) en ze toch proberen te verkopen, vaak voor een belachelijk lage prijs. Zou u een auto kopen zonder rem certificering? Zou u een huis kopen dat niemand van tevoren heeft geïnspecteerd? Wilt u een pacemaker laten implanteren in uw hart wanneer die geen CE-certificering heeft of niet is goedgekeurd door de nationale gezondheidsdienst?

CE-certificering geeft garantie dat u veilig en effectief apparatuur koopt.

Alle Electro Antiperspirant® iontoforese apparaten zijn ook gecertificeerd in Europa (CE certificaties) en hebben FDA-goedkeuring als medische apparaten voor de behandeling van hyperhidrose / overmatig zweten.

Er zijn een aantal apparaten op de markt die enige goedkeuring hebben. We maken ons echter het meest druk om de veiligheid van dergelijke apparaten. Vooral diegene die de afgelopen jaren zijn geïmporteerd uit Aziatische landen en zijn uitgegeven als apparaten met een Amerikaanse of Europese oorsprong. Dergelijke fabrikanten hebben nooit toestemming gekregen om medische apparatuur te produceren en verkopen in hun eigen land, laat staan in de VS of Europa. Dit komt simpelweg omdat zelfs de ontwerpen van de apparaten zelf niet veilig zijn.

Een bedrijf heeft zelfs onlangs geprobeerd om een eenvoudige A/C-adapter te verkopen met een optionele stroom en enkele elektroden die als iontoforese-apparaat werden gebruikt. Er is nooit een bescherming tegen elektrische schokken in een dergelijk apparaat en als een dergelijke A/C-adapter defect raakt, is deze slechter voor u dan wanneer u uw vingers in een stopcontact steekt. Dergelijk gedrag van gewetenloze verkopers is alarmerend en het is heel duidelijk dat zij zich absoluut geen zorgen maken over de gezondheid van klanten.

Onthoud dat tapwater-iontoforese (TWI) altijd elektriciteit in water verenigt. Denk je niet dat het beter is om goedkeuring te krijgen van Amerikaanse nationale autoriteiten over de veiligheid van dergelijke apparaten? Elke Electro Antiperspirant heeft altijd FDA-goedkeuring en een Europees CE-certificaat. We zijn bloedserieus over veiligheid.

Een doktersvoorschrift is nodig wanneer u binnen de VS besteld. "Electro Antiperspirant Device" of "iontophoresis device" kan op de doktersvoorschrift geschreven worden of je doctor kan dit formulier invullen als dit is wat hij/zij wilt. Het RX-formulier kan gescanned worden (OF er kan een foto van gemaakt worden) en naar ons toe gemaild worden op . Het kan ook direct van uw dokter naar ons gefaxt worden naar: +1 305 749-0407.

Een medisch recept is ook nodig als u wilt dat het door de verzekeringsmaatschappij wordt vergoed. Dit bevelen wij onze klanten dan ook aan. In hier leert u hoe u dit moet doen.

Als u problemen ondervindt bij het krijgen van een recept van uw arts, neem dan contact met ons op, wij zullen uw hier dan mee helpen. We hebben een database van artsen die Electro Antiperspirant al hebben voorgeschreven, dus het vinden van een arts voor u zal daarom niet meer dan een paar dagen duren.

Als u op het internet een iontoforetisch apparaat vindt dat geen recept vereist, is de kans zeer groot dat een dergelijk apparaat niet effectief is, en zeker niet door de FDA goedgekeurd is. Een dergelijk apparaat wordt niet door uw verzekering gedekt en u kan, naast de werkzaamheidsproblemen, ook problemen met de garantie van deze producten krijgen.

Een volledig instelbare gepulseerde-stroom is de perfecte combinatie van hoge dc-stroomefficiëntie en gepulseerde-stroomgevoeligheid. De Electro Antiperspirant® ELITE is de enige ter wereld die een volledig instelbare oplossing biedt (op 10 niveaus). In eenvoudige verwoording betekent dit dat u de huidige instelling kunt wijzigen op een manier die bij u past en dat u niet afhankelijk bent van een, twee of vijf vooraf ingestelde waarden. Door de gepulseerde-waarde geleidelijk te verlagen, bereikt u een niveau waarop u de therapie helemaal niet waarneemt. Dit is met name handig voor de behandeling van zeer gevoelige patiënten of voor de behandeling van gevoelige delen van het lichaam.

Voor de Electro Antiperspirant ELITE is de ingestelde gepulseerde-waarde 100, hetzelfde als de traditionele dc-stroom. Met een gepulseerde-waarde van 90 gebruik je gepulseerde stroom maar is de werking nogsteeds zeer goed. Bij de waarde van gepulseerd 60 neemt de werkzaamheid af, maar dat betekent niet dat u niet van het zweten af zult komen. Het zal gewoon wat langer duren. Bovendien is de therapie bijna onmerkbaar voor de overgrote meerderheid van lichaamsdelen.

Elke Electro Antiperspirant bevat veel beschermende technologieën die uw veiligheid tijdens de therapie bewaken. Bovendien zijn de Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant ELITE en de Electro Antiperspirant Sensitive PRO de enige op de markt die beschermende technologie bevatten die elektrische schokken voorkomt, zelfs als u uw hand of voet uit het water haalt of de adapter loskoppelt van het lichaam. Geen elektrische schok, alleen echte hulp bij overmatig zweten.

Natuurlijk. Wij weten dat ons product echt werkt! Wij bieden garantie gedurende 50 dagen. Dit geld niet voor verbruiksgoederen (adapters).

Natuurlijk, niet alleen klantondersteuning maar ook gepersonaliseerde behandelplannen om de resultaten zo goed mogelijk te krijgen. Op maat gemaakte behandeling. Als er nog iets onduidelijk is na het lezen van de gebruiksaanwwijzingen, helpen wij u graag als u een berichtje stuurt.

Ja, elk apparaat kan in meerdere termijnen betaald worden. Het werkt via het PayPal betalingssysteem. Het enige wat u nodig heeft is een PayPal account of een creditcard. Kies “instalments” als betaalmethode bij het afrekennen. Heeft u hier hulp bij nodig? – Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Ten minste één van de elektroden verandert van kleur na meerdere keren gebruiken, maar dit heeft geen invloed op de werkzaamheid of veiligheid van behandelingen.

Wat wel een effect op de werkzaamheid heeft, zijn minerale afzettingen of kalkaanslag op de elektroden als gevolg van waterhardheid. Hoe harder het water, hoe vaker u de elektroden moet reinigen (tenminste om de 4 maanden). Dompel de elektroden onder in een oplossing van water en azijn (50/50) gedurende de nacht om ze te reinigen. Spoel de elektroden vervolgens grondig af en droog ze af met een schone handdoek. Dit zorgt ervoor dat de therapie net zo effectief blijft als toen u het apparaat voor het eerst gebruikte.

Ook moeten de uiteinden van de kabels na elke therapie worden schoongemaakt. Plaats ze 10 keer achter elkaar op een droge elektrode, elke 4 maanden, waardoor eventuele interne afzettingen worden geëlimineerd en het apparaat in perfecte staat blijft.

Ja. Elke polariteit wordt door verschillende mensen anders waargenomen. Bij sommige voelt het hetzelfde bij beide polariteiten. Weer andere voelen het meer op de eerste, of de tweede polariteit. Het is belangrijk om de kracht bij beide polariteiten hetzelfde te houden om de beste resultaten te krijgen.

Electro Antiperspirants zijn zeer betrouwbaar. Het uitvalpercentage was lang slechts rond de 0,5% en we proberen klachten binnen enkele dagen op te lossen. In de meeste gevallen dragen minerale afzettingen op de elektroden of kabeluiteinden bij aan de vermindering van de werkzaamheid. Dit kan optreden als gevolg van het gebruik van hard water. De beste manier om de effectiviteit van uw Electro Antiperspirant te behouden, is om de elektroden periodiek te reinigen en het water na elke therapie uit de kabelaansluitingen te laten lopen.

Afzettingen van elektroden kunnen op veel manieren worden gereinigd. De eenvoudigste manier is om een oplossing van water en azijn (50/50) te gebruiken waarin je de elektroden een nacht onder water dompelt. Spoel de elektroden vervolgens grondig af en droog ze af met een schone handdoek. Dit zorgt ervoor dat de therapie net zo effectief blijft als toen u het apparaat voor het eerst gebruikte.

Ja. Als u onderdelen nodig heeft, schrijf ons een mailtje of bel ons even. Onze collega’s helpen uw met het bestellen van deze onderdelen, u ontvangt ze dan binnen een paar dagen.