Krijg tot 8.6.2023 een ONGELOFELIJKE korting tot 40% en stop met zweten in slechts één week, overal op uw lichaam,

zoals meer dan 150.000 mensen die u voorgingen.
KLIK EN ONTVANG UW KORTING

Onze prioriteit is om u te helpen met uw buitensporig zweten alsof we onze naasten aan het helpen zijn. Wij zijn niet zomaar een technologiebedrijf wat zorg-apparaten maakt. Wij willen echt een verschil maken! Wij zijn niet tevreden als we u een apparaat verkopen, maar pas als u van uw klachten af bent.

Wij hebben al onze Electro Antiperspirants op onszelf getest. Wij hebben ervaring met veel verschillende vormen van overmatig zweten en hebben meer dan 130.000 mensen met klachten geholpen. Alles begint wanneer u het apparaat ontvangt, met gedetailleerde gebruiksaanwijzingen in uw eigen taal! Met de gebruiksaanwijzingen bent u al halverwege. Wij raden aan deze op zijn minst 2x te lezen voor de eerste behandeling.

Is er iets gebeurd? Wij zijn er voor uw. CONTACT

1. Plaats een bestelling met gratis express verzending.

2. Een bezorger levert binnen 2-4 werkdagen uw bestelling.

3. Lees de gebruiksaanwijzingen goed voor gebruik en neem contact met ons op als u verdere vragen heeft.

4. U begint gemiddeld, 49 uur na u bestelling al met uw eerste behandeling volgens de gebruiksaanwijzingen.

5. Liggend aan het lichaamsdeel stopt het overmatig zweten na 4-12 behandelingen.

6. Zodra u stopt met zweten stopt u ook met de behandeling.

7. Na een paar maanden zal het zweten weer beginnen. Doe dan nog 3-4 behandelingen.

8. Het zweten zal dan weer een aantal maanden weg blijven. Als het weer terug komt herhaalt u stap 7 opnieuw.

Is er iets gebeurd? Wij zijn er voor uw. CONTACT

Begin de behandeling

Als er nog iets onduidelijk is na het lezen van de gebruiksaanwijzingen, kunt u gratis contact met ons opnemen via E-MAIL of TELEFOON. Wij zullen u altijd steunen bij het opstarten en met verdere informatie. In het begin is communicatie belangrijk in het geval dat er onduidelijkheden zijn. Wij hebben al tienduizenden mensen ondersteund, dit doen we voor u ook!

Wacht op de resultaten

Liggend aan het lichaamsdeel zult u altijd van het zweten verlost zijn binnen 4 tot 12 behandelingen. In het grootste deel van de gevallen stopt het zweten snel. Wanneer u begint met de behandelingen zweet u nog, maar op een dag wordt u wakker en is het overmatig zweten weg. Ja, wij weten dat u in uw slaap niet zweet, net als wij. Zodra het zweten is gestopt kunt u stoppen met de behandelingen. Vanaf dat moment zit u in de onderhoudsfase. Dan hoeft u maar 2-3 behandelingen te doen zodra het zweten weer terug begint te komen.

Wij zijn er voor u en doen ons uiterste best om u te helpen. Wij weten hoe het is om te leven
met buitensporig zweten, en we zullen niet stoppen tot u droog bent!

Iontoforese-apparaten vergelijking Koop een iontoforese-apparaat

Verdere ondersteuning nodig bij de behandeling? Neem contact op!

Mocht het zo zijn dat het zweten na 12 behandelingen niet afgenomen is, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit komt heel weinig voor, maar gelukkig weten wij uit ervaring hoe we u behandelingen aan moeten passen om alsnog effect te zien. Het is belangrijk om direct na de 12e behandeling contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan wat vragen toesturen over de afgelopen behandelingen. Gebaseerd op uw antwoorden zullen wij dan een INDIVIDUEEL BEHANDELPLAN maken om uw alsnog van uw zweten te verlossen. Wij hebben al mensen met atopisch eczeem op hun handen kunnen helpen, die ook last van overmatig zweten van de handen hadden met deze methodes. Ook hebben we mensen met een gevoelige huid met succes geholpen.