Overmatige transpiratie is een ziekte die wij al sinds 2010 behandelen! Neem je voordeel aan een korting tot maar liefst 40% op elke Electro Antiperspirant

en stop het zweten net zoals tienduizenden die je al voor gingen! Geldig tot 27.2.2024.
KLIK EN ONTVANG UW KORTING

"Onze prioriteit is dat al onze collega’s ervaring hebben met buitensporig zweten. Dit is de enige manier om daadwerkelijk de mensen te begrijpen die last hebben van overmatig zweten, en hun ook echt te helpen en niet alleen loze-beloftes te geven."

Als uw handen of voeten zweten maar toch ijskoud zijn, KOMT DIT NIET DOOR een slechte bloedsomloop. Dit is een van de grootste fouten die gemaakt wordt door mensen die geen ervaring hebben met buitensporig zweten. Wij hebben ook problemen met buitensporig zweten, dus weten we dat bezweten lichaamsdelen 20 keer sneller afkoelen dan droge lichaamsdelen. Waarom? Probeer maar eens buiten in de tuin te gaan staan na het douchen, zonder eerst af te drogen! Heeft u het koud? En zou u het minder koud hebben had u zich eerst heeft afgedroogd? Hetzelfde geldt voor uw lichaamsdelen. Zodra u het zweten verminderd door het gebruiken van onze Electro Antiperspirant, zullen ze weer een stuk warmer aanvoelen. Geen bezweten en kouden handen en voeten meer.

Gecertificeerd medisch apparaat
tegen overmatige transpiratie (hyperhidrose)

Meer dan 130.000 tevreden klanten

Geen koude en bezweten ledematen
meer na een paar behandelingen

CONTROLEER
LEVERTIJD
CONTROLEER GELD
TERUG-GARANTIE

Verenigde Staten: 1 werkdag

naar Noord-Amerika:1 werkdag
naar Zuid-Amerika:1-3 werkdagen
naar Europa:2-3 werkdagen
naar Australië:2-4 werkdagen
naar Azië:2-4 werkdagen

100% TEVREDENHEID OF GELD TERUG

Professionele ondersteuning, indien nodig

Volle 50 dagen na ontvangst van het apparaat

Gratis individueel behandelingsplan