Krijg tot 8.6.2023 een ONGELOFELIJKE korting tot 40% en stop met zweten in slechts één week, overal op uw lichaam,

zoals meer dan 150.000 mensen die u voorgingen.
KLIK EN ONTVANG UW KORTING
Effecten van Electro Antiperspirant bij 37°C

Wat is Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirants zijn apparaten die ontwikkeld zijn om het sterkst zweten overal op het lichaam aan te pakken. Het zijn goedgekeurde medische apparaten en zijn aanbevolen door de beste doctoren die buitensporig zweten behandelen. Tot heden hebben ze al meer dan 130.000 mensen wereldwijd geholpen en worden in honderden medische praktijken gebruikt.

Hoe Electro Antiperspirants Werken

Electro Antiperspirants gebruiken een verbeterde en veilige technologie genaamd iontoforese. Deze technologie stimuleert, met behulp van zwakke elektrische impulsen, de huid waar overmatig zweten optreedt. Dit zorgt ervoor dat het zweten binnen enkele dagen stopt. Het gewenste effect komt na enkele dagen en kan tot enkele maanden aanhouden. Door de behandeling aan te houden kan het effect voor onbepaalde tijd worden verlengd zonder ongewenste effecten.


Tegen welke soorten zweet helpt Electro Antiperspirant

Alle Electro Antiperspirants kunnen je van elke vorm van zweten (inclusief stresszweten) bevrijden, ongeacht de oorzaak ervan. Zweet je op je handpalmen of voeten? Kan je in de zomer niet op open schoenen lopen, of moet je vanwege het zweten reserve-kleding meenemen naar jouw werk? Zweet je tijdens een speech of soms gewoon zonder reden? Last van zweetvlekken bij de oksels, zweet druipend langs je gezicht, een zweterige rug en billen? Electro Antiperspirants helpen je altijd.

WIL JE HET ZWETEN OPLOSSEN EN WEER GAAN LEVEN?

Aanbevelingen van dokters (klik om te vergroten)

Bekijk de video instructies