Bespaar tot wel 40% als u voor 10.12.2023 koopt en zeg vaarwel tegen irritant zweet!

Niet-goed-geld-terug garantie voor december aankopen vanaf 25 december.
KLIK EN ONTVANG UW KORTING

Electro Antiperspirant

Sinds 2010 is het aantal apparaten tegen overmatig zweten gegroeid tot zijn huidige aantal. In 2010 lanceerde van de groep HIGHTECH DEVELOPMENT Group het eerste apparaat onder de naam Electro Antiperspirant. Het verschilde van andere soortgelijke oplossingen, vooral door het gemak van gebruik, gebruik van normale AA-batterijen en het effect wat het had wat nergens op aarde mee te vergelijken was. Tijdens de klinische testen die onder medische supervisie gebeurde was dit apparaat in staat om bij 100% van de gevallen de patiënten te helpen. Dankzij het feit dat het apparaat universeel is en op veel verschillende lichaamsdelen ingezet kon worden, bieden wij het apparaat hedendaags nogsteeds aan. Er valt weinig te verbeteren op 100%!

Electro Antiperspirant Sensitive

Desondanks was er in de tweede helft van 2012 een apparaat op de markt gebracht onder de naam: Electro Antiperspirant Sensitive. Het verschilt van het eerste apparaat, vooral door het veranderde stroomsterkte wat ervoor zorgt dat het apparaat ook door mensen met een gevoelige huid gebruikt kan worden. Een gepatenteerde maatregel was ook getroffen om ervoor te zorgen dat de gebruikers van de apparaten geen stroomstoten konden krijgen als het apparaat verkeerd gebruikt werd. Deze schok was niet gevaarlijk, maar het tegengaan van een schokje heeft er wel voor gezorgd dat meer mensen, die anders twijfelde om de behandeling aan te gaan, de behandeling aan gingen. Met de Electro Antiperspirant Sensitive kan je op elk moment verbinden en loskoppelen van het apparaat tijdens de behandeling. U zult geen stroom schokje krijgen! Dit apparaat is vooral bedoeld voor vrouwen of mensen met een gevoelige huid. Het is vooral bedoeld voor hand, voet en oksel therapie. Voor de behandeling van twee handen tegelijkertijd heeft u met dit apparaat geen hulp meer nodig, wat wel het geval is bij het eerste apparaat.

Electro Antiperspirant ELITE

Hoewel het lijkt dat HIGHTECH DEVELOPMENT Group. Al alles gedaan heeft om overmatig zweten van de wereld te helpen, is dat niet zo. En dus zag Electro Antiperspirant ELITE in 2015 het levenslicht. Dit is een gloednieuw apparaat dat is gebouwd op de 100% effectiviteit van de eerste Electro Antiperspirant, met gepatenteerde technologie voor elektrische schokpreventie en de Electro Antiperspirant Sensitive. Dit is niet alles... Electro Antiperspirant ELITE kan voor het eerst in de geschiedenis van stroom worden voorzien via een stopcontact of een geïntegreerde batterij met hoge capaciteit. Het kan overal ter wereld worden aangesloten, dankzij een systeem dat 100-240 volt elektrisch vermogen aankan, selecteer gewoon het type aansluiting wanneer u bestelt. De Electro Antiperspirant ELITE is een volledig geautomatiseerd apparaat uitgerust met een microprocessor en een nieuw type gepulseerde technologie, waardoor het door de meest gevoelige personen op vele delen van het lichaam kan worden gebruikt. Selecteer gewoon het lichaamsdeel waarvan u het overmatige zweten wilt verwijderen, druk op de startknop en de Electro Antiperspirant Elite zorgt voor alles. U heeft geen hulp van iemand nodig voor de behandeling van beide handen.

Iontoforese-apparaten vergelijking Koop een iontoforese-apparaat