Overmatige transpiratie is een ziekte die wij al sinds 2010 behandelen! Neem je voordeel aan een korting tot maar liefst 40% op elke Electro Antiperspirant

en stop het zweten net zoals tienduizenden die je al voor gingen! Geldig tot 27.2.2024.
KLIK EN ONTVANG UW KORTING

Deze algemene voorwaarden, hierna genoemd: "voorwaarden", beschrijven de relatie tussen de verkoper en de koper in de verkoop van de goederen tussen het bedrijf HIGHTECH PRODUCTION, geregistreerd bij de kamer van koophandel in Praag (Europese Unie, Tsjechië), sectie C, artikel 323831 (hierna "verkoper" genoemd) en haar handelspartners (hierna "kopers" genoemd).

De verkoper accepteert de volgende manieren van betaling van de koper:

  • Rembours (contant betalen aan koerier)
  • Betaling via bankpas (via PayPal, PayU, Google Pay, Apple Pay, Skrill)
  • Overschrijving
  • Huurkoop (alleen als de koper aan de voorwaarden van het bedrijf voldoet dat de huurkoop aanbiedt) - Alleen voor klanten uit Tsjechië

Voor een legitieme elektronische bestelling moet alle informatie ingevuld worden. Een bestelling staat gelijk aan het invullen van de aankoopovereenkomst. Er is geen formele bevestiging nodig bij de verkoper, de overeenkomst wordt geldig door het leveren van het product zelf. De verkoper behoudt het recht de overeenkomst te bevestigen bij de bestelling. Afhankelijk van het type bestelling (aantal goederen, prijzen, transportkosten, afstand, etc.) zal de verkoper altijd toegewezen zijn de koper te vragen om de bestelling op een fatsoenlijke manier te bevestigen, bijvoorbeeld telefonisch of schriftelijk. Als de koper weigert de bestelling adequaat te autoriseren zal de bestelling ongeldig worden verklaard. De prijs in de Europese Gemeenschap (EG) is contractueel overeengekomen als definitief, inclusief alle belastingen.

De verkoper verzendt de goederen naar de koper via een express koerier service. Transportatie kosten, als die niet in de prijs inbegrepen zijn, zijn vastgesteld via de prijslijst op de dag van de verkoop. Gewoonlijk duurt het verzenden van bestellingen die voor 12:00 op een werkdag zijn besteld 24 tot 48 uur, afhankelijk van de het adres dat door de koper is aangeleverd. De koper wordt geïnformeerd over de locatie van zijn bestelling via het e-mail adres dat hij/zij heeft opgegeven. Leveringstijd kan verlengd worden in het geval van onvoorziene omstandigheden buiten de verantwoordelijkheid van de verkoper om, bijvoorbeeld: natuurrampen, ongelukken, etc. De koper zal op de hoogte worden gehouden over enige vertragingen via het email adres ingevuld tijdens de bestelling.

De tevredenheidsgarantie voor goederen gaat in op de dag van verkoop (normaal 50 tot 100 dagen).

Een tenietdoening van de verkoopovereenkomst zal geschieden onder de rechten en de wetten van Tsjechië en de Europese Unie. De koper mag binnen 14 dagen na het ontvangen van de goederen van de overeenkomst afzien als het de wet koop op afstand betreft. Als de koper er voor kiest dit te doen, moet de verkoper binnen niet minder dan 14 dagen hiervan op de hoogte worden gesteld. De koper zal dan de goederen retour sturen, in originele verpakking met alle toebehoren. De goederen behoren dan onbeschadigd en geheel compleet te zijn, in dezelfde staat als dat de koper de goederen heeft ontvangen. De goederen zullen binnen 30 dagen na het beeïndigen van de overeenkomst worden geretourneerd.

Voor het beroepen op het recht van de tevredenheidsgarantie gelden de volgende regels: de koper zal de goederen compleet, met documentatie en handleidingen, onbeschadigd en schoon in de originele verpakking en staat waarin de goederen verkeerden tijdens ontvangst (met uitzondering van kleine gebruikerssporen/slijtage) terugsturen naar het adres van de distributeur zoals deze vermeld staat in de gebruikershandleiding/instructies. Teruggestuurde goederen moeten een brief bevatten waarin de koper aanspraak maakt op de tevredenheidsgarantie, samen met een telefoonnummer, een email adres en een rekeningnummer waarop het bedrag kan worden teruggestort. Het bedrag zal dan binnen 30 dagen worden teruggestort op het rekeningnummer van de koper. In het geval dat het rekeningnummer niet bekend is bij de verkoper zal de koper een krediet van het terug te storten bedrag ontvangen welke kan worden gebruikt om anderen producten te kopen van de verkoper. De fabrikant behoudt het recht om verzoeken af te wijzen als niet wordt voldaan aan de bovenstaande criteria: als producten niet volledig ontvangen worden, of als de goederen bijvoorbeeld beschadigd zijn. Dit kan ook het geval zijn als met de goederen geknoeid is door een derde partij (als de goederen zijn opengemaakt bijvoorbeeld). In dit geval kunnen deze kosten in mindering worden gebracht met het verschuldigde bedrag. De tevredenheidsgarantie geldt niet voor producten die onder huurkoop zijn gekocht en op adapters (hoofd, oksel en andere). De tevredenheidsgarantie hoort bij het individuele contract dat de koper afsluit, waar de koper naar kan vragen via de contactinformatie in de handleiding. In het geval de koper niet besluit did te doen treden er annuleringskosten in rekening t.w.v. 40% van de verkoopprijs die geldig was op het moment het product werd gekocht.

Als u het product koopt terwijl u zich buiten de Europese Unie bevindt kan het voorkomen dat de douane u vraagt een kleine vergoeding te betalen, deze zijn gerelateerd aan de importheffing van uw land. Deze kosten vallen binnen de wetgeving van het land in kwestie en vallen ten alle tijden geheel onder de verantwoordelijkheid van de koper. Om meer informatie te verkrijgen over deze kosten en wetgeving kunt u uw lokale douane contacteren. Wij raden u ten alle tijden aan volledige medewerking te verlenen als u wordt gecontacteerd door de autoriteiten van uw land. Door dit te doen voorkomt u vertragingen en bespaart u uzelf en uw omgeving moeite. Deze kosten horen niet bij de tevredenheidsgarantie en kunnen dan ook niet worden vergoed.

De kosten die gemaakt worden bij het terugsturen van de goederen zullen worden vergoed door de koper zelf. De verkoper niet verantwoordelijk zijn voor het transport als beroep wordt gedaan op het recht de producten terug te sturen. Het is daarom ook ten strengste aangeraden dat u het pakket verzekerd voor het bedrag aan goederen dat ook daadwerkelijk in het pakket zit.

Een aangekochte VIP korting is van toepassing op de huidige niet-afgeprijsde prijs van het product zoals aangegeven was op de dag van aankoop. Bij elk apparaat kan maximaal één VIP korting worden gekocht. De korting is blijvend geldig en overdraagbaar. Bewaar de kortingscode op een veilige plek, omdat de korting niet kan worden gegeven zonder deze code.

De afbeeldingen en video's op de website zijn puur illustratief. De echte apparaten kunnen afwijken.

Uw data die beschermd is onder de Wet 101/2000 Coll. ("Data Protection Act), zal worden behandeld door de verkoper onder deze wetgeving. Uw informatie zal worden gebruikt om uw aankoop af te handelen. Om deze redenen kan uw informatie naar een derde partij worden overgedragen die de beveiligde aflevering van de goederen naar uw adres.

U kunt de informatie die de verkoper opslaat ten alle tijden opvragen onder sectie 12 van de Data Protection Act. U kunt ook vragen informatie aan te passen. De koper zal de rechten hebben zoals vermeld in sectie 21, specifiek gezien het recht om om een verklaring te vragen als je denkt dat de verkoper zich niet houdt aan de afspraken en uw informatie onjuist gebruikt.

Ten alle tijden mag de koper het niet eens zijn met het gebruiken van de koper zijn/haar bedrijfsnaam voor promotiedoeleinden. De koper kan in dit geval de verkoper per verzoek vragen hier mee te stoppen, dit kan schriftelijk, via email of fax.

Deze voorwaarden zijn geldig vanaf 25 januari 2020 en vervangen de vorige versie van de voorwaarden. De verkoper behoudt het recht deze voorwaarden te wijzigen zonder dit eerst mede te delen. De originele versie is geschreven in het Tsjechies, en bij verwarring houdt de originele versie stand.